Back home
Het voelt raar om de laatste post te schrijven! We hebben zo lang naar onze droomreis uitgekeken en er leek steeds geen einde aan te komen. Iedere keer als we weer iets fantastisch gedaan hadden, zaten we een dag later al weer in het volgende avontuur. Maar helaas zijn 3 maanden toch ook een keer afgelopen...
Op woensdag de 24e zijn we probleemloos vanaf Saigon naar Amsterdam gevlogen, met een korte overstap in Parijs. Op Schiphol werden we verwelkomt door Marieke, Savine, Joke en Piet. Wat een heerlijk moment om weer gezond terug te zijn en iedereen weer te zien! Thuis in Rosmalen stonden Marleen, Lola, Judith en Tom ons op te wachten, we waren helemaal verrast.
Inmiddels zitten we weer thuis, te genieten van ons mooie schone huisje. De laatste week van de reis begonnen we ook weer erg uit te zien om iedereen in Nederland weer terug te zien en vooral onze nichtjes! Afgezien van de belachelijk lage temperatuur hier (30 graden kouder in 1 dag!) is het heerlijk om weer water uit de kraan te kunnen drinken, op blote voeten te kunnen douchen, een schoon en zacht bed te hebben, schone kleren uit de kast te kunnen halen (meer keuze dan een afritsbroek), om rond te kunnen rijden en meer dan 10 seconden geen toeter te horen en om niet meer op te vallen op straat als enige westerling. Last but not least: de eerste frikandel speciaal was natuurlijk een enorm hoogtepunt, zie foto

Kortom: hoewel we super hebben genoten, is het zeker lekker om weer thuis te zijn.
We vonden het leuk om contact te houden met veel mensen via de blog. Iedereen bedankt voor de vele reacties! Hopelijk komt er nog een keer een deel 2 van basenanne.reismee.nl

Anne en Bas
Anne en Bas,
Welkom thuis! Kan me voorstellen dat jullie moeten wennen aan de temperatuur. Hoorde vanochtend dat het midden van de week 8 graden gaat vriezen overdag, dus haal je snowboots maar vast voor de dag.
Liefs Marieke
Bedankt voor jullie leuke verhalen en de fantastische foto's, waar wij weer heerlijk bijdehand op hebben kunnen reageren. Dat zal ik nog het meest gaan missen.
Maar leuk dat je er woensdag weer bent, Bas.
groetjes,
Maarten
Op zich is het straks makkelijker om mondeling bijdehand te reageren als Bas weer komt werken.
Welkom thuis! Kan me voorstellen dat het een hele verandering is! Je zal zien dat het snel genoeg weer gewoon is!
Laten we snel een keer bijkletsen met zijn allen! Liefs
Lieve Anne en Bas,
Heerlijk gevoel dat jullie vooral weer veilig (en ik neem aan, uitgerust) weer thuis zijn. Het heeft jullie vast enorm goed gedaan.
Probeer het vakantiegevoel nog zo lang mogelijk vast te houden, voor je het weet zit je weer midden in de dagelijkse sleur.
Veel liefs, Kim
Welkom terug in het koude kikkerlandje! Fijn om te horen dat jullie weer veilig thuis zijn. Ik heb met alle plezier jullie verhalen en foto´s mogen bewonderen. Wat hebben jullie veel gedaan en gezien. Een reis om nooit te vergeten.