Welkom op onze Reislog!
Hallo en welkom op mijn reislog!
Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar we ons bevinden en waar we zijn geweest! Meer informatie over ons en onze reis vind je in het profiel.
Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.
We zien je graag terug op onze reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!
Bas en Anne
Ha Bas en Anne. Leuk die reislog zodat we jullie belevenissen kunnen volgen. En het is voor mij nog technisch te behappen.
Liefs pap
Ik ga jullie volgen! Succes met de laatste regel dingen en vooral lekker genieten! Groetjes uit NYC
Ik wilde nog vragen of jullie een blog bij zouden houden. Ja dus!
Ik ben erg benieuwd naar jullie belevenissen en hoe hard bas zijn haar (en baard) gaat groeien de aankomende 3 maanden.
Liefs Marieke
Anne en Bas, Op de eerste plaats natuurlijk de felicitaties voor Anne, voor haar verjaardag en voor het goed doorstaan van die enerverende wandeling. Dat laatste natuurlijk ook voor Bas. Waar gaat de tocht nu naar toe???Tibet?
Maak er vandaag een mooie dag van. Piet drinkt vanavond een biertje en ik een wijntje op jullie gezondheid.